Cursuri, conținut principal
Livrare gratuită la comenzi de peste 300 ron!

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2023

Bine ați venit pe website-ul https://deyatoys.ro. Ne preocupă protejarea confidențialității datelor dvs. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu prevederile acestei politici.

Informații cu Caracter Personal

Atunci când utilizați website-ul nostru, putem colecta următoarele informații cu caracter personal:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon
  • Adresa de livrare

Informații de Navigare

Colectăm automat informații de navigare atunci când vizitați website-ul, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și orele de acces. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre și să monitorizăm traficul pe website.

Utilizarea Informațiilor

Folosim informațiile colectate pentru următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și livrarea produselor sau serviciilor achiziționate.
  • Comunicarea cu dvs. pentru confirmări, actualizări sau solicitări de asistență.
  • Analiza și îmbunătățirea serviciilor noastre.
  • Respectarea cerințelor legale.

Protecția Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. cu caracter personal. Implementăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

Partajarea Informațiilor

Nu partajăm informațiile dvs. cu terțe părți fără acordul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru procesarea comenzilor sau pentru respectarea legilor aplicabile.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem, de a corecta sau șterge aceste date, precum și de a vă opune la prelucrarea acestora. Pentru astfel de solicitări sau pentru întrebări suplimentare privind această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@deyatoys.ro.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi revizuită pentru referința dvs.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@deyatoys.ro.

Înapoi sus