Cursuri, conținut principal
Livrare gratuită la comenzi de peste 300 ron!

Politică de Rambursări și Returnări

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2023

Bine ați venit pe website-ul https://deyatoys.ro. Aceasta este politica noastră de rambursări și returnări, care reglementează condițiile și procedurile referitoare la returnarea produselor sau serviciilor achiziționate de la noi. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu termenii acestei politici.

Returnarea Produselor

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de pe website-ul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Produsele trebuie să fie în starea lor originală, nedeschise și neutilizate.

Procedura de Returnare

Pentru a solicita o returnare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@deyatoys.ro. Furnizați detaliile comenzii și motivul pentru care doriți să returnați produsul. Vă vom ghida în procesul de returnare.

Costurile de Returnare

Costul returnării produselor este suportat de către cumpărător, cu excepția cazurilor în care produsul a fost livrat defect sau a fost expediat greșit.

Rambursarea Plăților

După ce primim produsele returnate și le verificăm starea, vă vom notifica cu privire la eligibilitatea pentru rambursare. Rambursarea se va efectua în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate. Rambursarea se va face pe aceeași metodă de plată folosită la achiziție.

Rambursarea Produselor Defecte

În cazul în care produsul pe care l-ați returnat este defect, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil. Vom analiza problema și vom oferi soluții adecvate, inclusiv înlocuirea produsului sau rambursarea completă a plății.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de Politica de Rambursări și Returnări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@deyatoys.ro.

Actualizări ale Politicii de Rambursări și Returnări

Această Politică de Rambursări și Returnări poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi revizuită pentru referința dvs.

Înapoi sus