Cursuri, conținut principal
Livrare gratuită la comenzi de peste 300 ron!

Bine ați venit pe website-ul https://deyatoys.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest website. Accesând și utilizând acest website, sunteți de acord cu toate termenii și condițiile de mai jos.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Definiții

  • Website – se referă la website-ul https://deyatoys.ro.
  • Noi, Nostru – se referă la proprietarii website-ului https://deyatoys.ro.
  • Utilizator – orice persoană care accesează sau folosește acest website.

Utilizarea Website-ului

Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu respectarea următoarelor condiții:

  • Acest website vă pune la dispoziție informații generale și produse. Nu suntem responsabili pentru deciziile pe care le luați în urma informațiilor de pe website.
  • Sunteți de acord să nu utilizați website-ul în scopuri ilegale sau care ar putea prejudicia în vreun fel website-ul sau pe alți utilizatori.
  • Nu suntem responsabili pentru disponibilitatea continuă și funcționarea corectă a website-ului. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau modifica website-ul fără notificare prealabilă.

Confidențialitate

Suntem dedicați protejării confidențialității datelor dvs. Personale. Informațiile colectate de pe website sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate, care poate fi consultată [aici](link către Politica de Confidențialitate).

Proprietate Intelectuală

Toate conținuturile de pe website, inclusiv textele, imagini, grafice, logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Nu aveți permisiunea să copiați, distribuiți sau modificați conținutul fără acordul nostru scris.

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legea română și orice dispută va fi soluționată în instanțele competente din România.

Contact

Pentru întrebări sau clarificări privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@deyatoys.ro.

Acești Termeni și Condiții au fost ultima dată actualizați la data de 1 Noiembrie 2023.

Înapoi sus